Previous slide
Next slide

VOLG UW EVENT

HAAL MEER UIT UW MOBILE EVENT!

BrainCross Mobile Events biedt uw klanten de mogelijkheid om via een online Track & Trace systeem de mobiele roadshow per satelliet te volgen. Zij navigeren hierdoor op gebruiksvriendelijke wijze naar het mobile event. Via deze handige functionaliteit maken we inzichtelijk waar de roadshow zich heen verplaatst. Door deze aanpak is uw ’brand’ elk moment van de dag te volgen. Via een speciale inlogcode is precies te achterhalen waar de roadshow zich bevindt. Als extra service richten we voor elk account een in eigen huisstijl gemaakte individuele webpagina in. Hierdoor kunnen uw klanten en bezoekers het mobile event dag en nacht volgen en beleven. Zo missen zij niets van het mobile event!

Roadshow
Track & trace

TRACK & TRACE SYSTEEM: UNIEK IN DE WERELD VAN MOBILE EVENTS

Het Track & Trace systeem van Braincross Mobile Events is uniek in zijn soort. Met één druk op de knop leest u op de centimeter nauwkeurig af waar uw voertuig rijdt. Ruim van tevoren ziet u hoe lang het duurt voordat de mobiele roadshow op de plek van bestemming arriveert. De digitale dienstverlening bevat verder onder meer informatie over parkeermogelijkheden op de locatie van het mobile event. Hiermee bieden we de gasten een extra service omdat ze snel en makkelijk kunnen zien waar zij hun auto kunnen parkeren. Met het Track & Trace systeem verenigt BrainCross Mobile Events de moderne technologie van een satelliet met geavanceerde gps-tracking.

track & trace

PERSOONLIJKE UITNODIGING IN EIGEN DIGITALE HUISSTIJL

Onze service richt zich daarnaast op het digitaal ontzorgen van u als klant en uw doelgroep. Per e-mail versturen wij een uitnodiging die wij in de eigen huisstijl opmaken. De uitnodiging dient als toegangsbewijs voor het evenement. Als de klant eenmaal arriveert, weten wij aan de hand van de gescande toegangsbewijzen welke leads en prospects uw event wel en niet bezochten. Deze waardevolle content biedt u de gelegenheid om zelfs tot na het mobile event in contact te blijven met prospects. De betreffende bezoekersgegevens verzamelen wij in een overzichtelijk format en stellen wij vervolgens beschikbaar als input om digitale loyalty te creëren bij uw klanten en doelgroep. Met deze vorm van interactieve klantcommunicatie ontvangt u waardevolle leads waardoor er een hogere return on investment (ROI) wordt behaald.

Gratis brochure aanvragen

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.