Tickets & online event registratie

Resultaten meten en inzichtelijk maken.

“Meten is weten” is een bekende uitspraak die van toepassing is op de door ons verzorgde mobile events. Uiteindelijk wilt u weten wat een mobile event oplevert. Doordat wij een goede balans hanteren in on en offline marketing spelen we hierop in door niet alleen inzichtelijk te maken wie zich online heeft aangemeld maar ook te registreren (door de scannen) wie er daadwerkelijk op het event is geweest. Op deze manier kan de verzamelde content gericht gebruikt worden zowel voor, tijdens als na het event.

Registratie bezoekers event

Klanten/deelnemers en of bezoekers worden op voorhand warm gemaakt om een toekomstig mobile event al online mee te beleven via de gepersonaliseerde event webpagina.

Via deze webpagina worden ze in de gelegenheid gesteld (gratis of desgewenst betaald) e-tickets te downloaden voor het event. De e-tickets worden uiteraard geheel in de eigen huisstijl ontworpen zodat de merk en event beleving gelijk begint.

De e-tickets worden bij aankomst op het mobile event door ons gescand zodat precies te achterhalen is wie wel en niet is geweest.