Roadshow marketing

BEREIK VAN ROADSHOW MARKETING

Roadshow marketing heeft als voordeel dat u op meerdere plekken in het land zichtbaar bent. U maakt connecties met potentiële klanten met wie u anders niet zo snel in contact zou zijn gekomen. Het bereik van roadshows is ontzettend groot en daarmee is het een perfect marketinginstrument. Een vriendelijk gesprek en persoonlijke benadering zijn in tijden van digitalisering goud waard. Connect the dots tussen on- en offline marketing waarin menselijke interactie steeds waardevoller wordt. Met roadshow marketing bent u verzekerd van een unieke en onvergetelijke totaalbeleving!
Mobiele vergaderruimte
IMG-20190923-WA0011-1030x773

Roadshow marketing

Met roadshow marketing van BrainCross Mobile Events wordt uw on- en offline marketing naar een hoger niveau getild. De juiste mix van innovatieve mobiele concepten, entertainment en direct klantcontact zorgt voor waardevolle gegevens die voor structurele klantwaarde zorgen. Met in het oog springende mobile roadshows wordt uw product of merk versterkt en zodoende vergroot u uw naamsbekendheid.

ROADSHOW MARKETING OP MAAT

Brain Cross Mobile Events combineert het beste van twee werelden. U komt snel en makkelijk in contact met mensen. Met een kwalitatief hoogwaardige roadshow, mobiele showroom of beursstand werkt u verder aan het vergroten van de naamsbekendheid. Wij zijn een vakkundige partner met betrekking tot het coördineren en organiseren van roadshows op maat. Onze gedegen en professionele aanpak zorgt voor bruikbare leads en een hogere return on investment. Wij beschikken over een ruim assortiment van aantrekkelijke mobiele voertuigen die onuitwisbare indrukken achterlaten op gasten van het mobile event. Wij willen graag alles voor u tot in de puntjes regelen. Hiervoor trekken wij twee tot drie maanden uit.
callebaut roadshow

WIJ ZIJN TROTS PARTNER VAN ONDER ANDERE

WIJ ADVISEREN U GRAAG!​

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kan betekenen? BrainCross Mobile Events gaat graag met u aan tafel om te kijken naar uw wensen. Neemt u gerust eens contact met ons op!​
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.