MOBIELE VERGADERRUIMTE

MOBIELE VERGADERRUIMTE

Altijd al eens willen vergaderen in een inspirerende mobiele vergaderruimte? State of the art vergaderruimtes van BrainCross Mobile Events zijn ideaal om effectief en visueel samen te werken. Het concept is uitgerust met interactieve communicatiemiddelen die van toegevoegde waarde zijn binnen elk mobiel kantoor. Mobiele vergaderruimtes van BrainCross Mobile Events voldoen aan de moderne eisen die gebruikers stellen aan flexibele werkomgevingen.
mobiele vergaderruimte

DE INRICHTING VAN EEN TIJDELIJKE VERGADERRUIMTE

Onze mobiele vergaderruimtes beschikken over moderne demonstratie- en communicatiemiddelen zoals interactieve white- en smartboards, live verbindingen met eventuele gesprekspartners op afstand en desgewenst videowalls. De tijdelijke overlegruimte richten wij verder in met de laatste technische snufjes zodat het u tijdens belangrijke meetings aan niets ontbreekt. Profiteer daarnaast van de multifunctionaliteit van de vergaderruimte die gebruikers enorm veel plezier bezorgt. Heeft u bijvoorbeeld meerdere vergaderingen op dezelfde dag? Geen paniek, door het modulaire en luxe karakter transformeren wij deze in een mum van tijd tot een nieuwe mobiele ruimte.

ALLES VOOR EEN SUCCESVOLLE VERGADERING

BrainCross Mobile Events gaat niet voor standaard concepten, maar creëert op maat gemaakte mobiele vergaderruimtes die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van de gebruiker. Creativiteit, comfort en inspiratie staan hierbij centraal. Of het nu een belangrijke zakelijke conversatie of een informele bijeenkomst betreft: wij doen er alles aan om het optimale werkklimaat te scheppen waarin u datgene kunt doen waar u zo goed in bent!
mobiele vergaderruimte

MOBIELE VERGADERRUIMTE VAN BRAINCROSS MOBILE EVENTS

Wij gaan graag met u om tafel zodat we u kunnen overtuigen van de meerwaarde van mobiele en tijdelijke vergaderruimtes. BrainCross Mobile Events heeft door zijn jarenlange ervaring alle benodigdheden tot zijn beschikking om van het event een daverend succes te maken. Interesse? De koffie staat klaar om de mogelijkheden te bespreken.
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.