MOBIELE TRAININGSRUIMTE

MOBIELE TRAININGSRUIMTE

Een mobiele trainingsruimte van BrainCross Mobile Events is de ideale plek voor het geven van specifieke trainingen, opleidingen of instructies door bijvoorbeeld producenten op het gebied van veeteelt, land en tuinbouw. Wij ontwikkelen op maat gemaakte mobiele trainingsunits die van alle gemakken zijn voorzien.
mobiele trainingsruimte

MEERWAARDE VAN MOBIELE TRAININGSRUIMTEs

Met een eenmalige investering in volwaardige mobiele trainingsruimtes scheppen wij het ideale klimaat om deelnemers optimaal te bedienen. De multifunctionele compartimenten van onze mobiele trainingsruimtes zorgen ervoor dat elke gewenste training met zorg kan worden gedoceerd. Natuurlijk houden wij rekening met praktische omstandigheden die moeten worden nagebootst. De accommodatie is verder ingericht met interactieve communicatiemiddelen en moderne apparatuur zodat u ook op dit gebied niets tekortkomt. Afhankelijk van uw behoeften werken wij samen met ervaren partners om tot het gedroomde resultaat te komen. Indien wenselijk is het ook mogelijk om via BrainCross Mobile Events de training aan te vullen met smaakvolle catering en excellente hospitality.

OP UW LOCATIE KWALITATIEF HOOGWAARDIGE TRAININGEN

Voor BrainCross Mobile Events is geen locatie, regio of land te ver om de betreffende instructie of training effectief en efficiënt in de praktijk te brengen. U kunt hierdoor op vertrouwde locaties trainingen verzorgen. De mobiele trainingsruimte is hierdoor een perfect instrument om in inspirerende omgevingen deelnemers te instrueren of te doceren. En alles op steenworp afstand van de klant of doelgroep.
De flexibele Braincross Unit is er voor de bedrijven die graag een flexibele trainingsruimte willen creëren de Braincross Unit is in 1 RAL-kleur naar keuze, niet-metaalachtig (aankoopoptie) mogelijk. BrainCross Mobile Events begeleid u bij heel het proces van inrichting en plaatsing tot aan het online vermarkten van de trainingen. We luisteren graag naar uw wensen en stemmen hier dan een passend advies op af.
mobiele trainingsruimte

BRAINCROSS MOBILE EVENTS LAAT U GRAAG SCHITTEREN

BrainCross Mobile Events is een ervaren specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte mobiele beursstands. Met oprechte aandacht en een gedegen aanpak zorgen wij ervoor dat wij de ideale beursstand creëren waarmee u hoge ogen gooit op een vakbeurs. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.