PROMOTIETRAILERS

MOBIELE PROMOTIETRAILERS

Mobiele promotietrailers zijn effectieve marketinginstrumenten om een gemengd publiek op een toegankelijke manier kennis te laten maken met uw product of dienst. Een groot voordeel is dat promotietrailers op elk gewenst event aanwezig kunnen zijn om op een onderscheidende manier producten of diensten onder de aandacht te brengen bij een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Promotietrailers van BrainCross Mobile Events kenmerken zich door hun brede inzetbaarheid en fraaie design. Zodoende voegen zij meerwaarde toe aan het bereiken van on- en offline marketingdoelstellingen zoals naamsbekendheid en merkbeleving.
mobiele promotietrailer

PROMOTIETRAILER ALS OPVALLENDE BLIKVANGER

De reikwijdte van deze promotionele marketingactie is enorm. Door zijn open karakter zorgt de trailer op verschillende plekken in Europa voor resultaatgericht klantcontact. Promotietrailers zijn voor elke organisatie opvallende blikvangers waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij begrijpen als geen ander dat het wenselijk is dat de promotietrailer beschikt over een ex- en interieur waar u het juiste gevoel bij krijgt. Samen ontwikkelen we een mobiel concept dat geheel naar uw wensen en behoeften is aangepast. Bezoekers geven wij een warm welkom door aantrekkelijke vormgeving en excellente hospitality. BrainCross Mobile Events zorgt met creatieve oplossingen voor imponerende promotietrailers die zowel rijdend als stilstaand de verwachtingen van bezoekers overtreffen.

MOBIELE BEURS MARKETING

Opvallen met onderscheidende mobiele beurs marketing? Met mobiele beursstands van BrainCross Mobile Events heeft u de uitgelezen mogelijkheid om te schitteren tussen andere standhouders. Wij koppelen modulaire stands aan resultaatgerichte marketingstrategieën die optimaal bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.

BEPAAL HET DOEL VAN MOBIELE BEURS MARKETING

Het is raadzaam om vooraf te bepalen wat het doel is van deelname aan (vak-)beurzen. Hoe zet u het product of de dienstverlening in de schijnwerpers? Of richt u zichzelf meer op naamsbekendheid en zichtbaarheid van uw bedrijf? Hoeveel mensen bezoeken de beurs? Op een dergelijk event verwachten gasten en bezoekers meer dan alleen het verrichten van salesactiviteiten. Merkbeleving en hospitality zijn bijvoorbeeld steeds belangrijkere marketinginstrumenten op dit type bijeenkomsten. Duizenden bezoekers maken namelijk voor de eerste keer kennis met u. Daarnaast komen zij voor de eerste keer in aanraking met uw product of dienstverlening. U wilt niets liever dan een onuitwisbare indruk achterlaten. Een eenvoudige productpresentatie is simpelweg niet doeltreffend genoeg. Bezoekers die glimlachend naar huis rijden, dat is wat u wilt bereiken. Een gedegen marketingstrategie die de verwachtingen van de bezoeker overtreft is dan meer dan welkom.

WEET WIE DE DOELGROEP IS

De missie en visie van BrainCross Mobile Events sluit naadloos aan op deze trend. Wij brengen het product dichterbij de klant: waar, wanneer en hoe u dat maar wil. Wij denken graag van het begin tot het einde mee om zo de optimale on- en offline marketingmix te creëren. Als u aan meerdere beurzen deelneemt, is het een geruststelling om te weten dat onze beursstands over een multifunctionele structuur beschikken. De behoeften van de verschillende doelgroepen kunnen behoorlijk afwijken. Met modulair opgebouwde beursstands op maat worden bezoekers telkens positief verrast en geïnspireerd.
mobiele trainingsruimte

WIJ HELPEN GRAAG!

BrainCross Mobile Events ontzorgt vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering van de promotietrailer. Kent u het geavanceerde Track & Trace systeem al? Hiermee kunt u dag en nacht de roadshow volgen en beleven! Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.