MOBIELE BEURSSTAND in Rotterdam

MOBIELE BEURSSTAND in rotterdam

Met een kwalitatief hoogwaardige mobiele beursstand in Rotterdam van BrainCross Mobile Events zijn de mogelijkheden voor een productpresentatie eindeloos. Wij kunnen afhankelijk van de wensen en weersomstandigheden de beursstand op maat ontwerpen en bouwen zodat uw product of de dienstverlening volledig tot zijn recht komt in de presentatie aan het publiek.
mobiele beursstand
2017080115281817-1030x580-1030x580

ELKE BEURSSTAND IS UNIEK

Natuurlijk is het van belang dat een beursstand overeenkomt met dat wat een organisatie graag wil uitstralen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de stand naadloos op uw marketingdoelstellingen aansluit. Om dit te verwezenlijken passen wij zowel het interieur als exterieur volledig aan op uw wensen en huisstijl. Wilt u bijvoorbeeld een wand van glas? Dat is geen enkel probleem dankzij de modulaire eigenschappen van alle units. Zo wordt een unieke totaalbeleving gecreëerd voor de klant of bezoeker met het product of de dienstverlening als aantrekkelijke blikvanger!

DE VOORDELEN VAN EEN MOBIELE BEURSSTAND

De planning van een beursdeelname is regelmatig een complex en tijdrovend karwei. Met de eigenschappen van mobiele beursstands uit Rotterdam van BrainCross Mobile Events ontwikkelt u in een handomdraai uw gewenste stand.
De voordelen op een rij:​
Vanzelfsprekend combineren wij gebruiksgemak met comfortabele en gastvrije ontvangstruimtes om klanten en bezoekers vorstelijk te onthalen. Door hier smaakvolle catering en uitmuntende hospitality aan toe te voegen gaan bezoekers en gasten met een glimlach naar huis.
mobiele beursstand

BRAINCROSS MOBILE EVENTS LAAT U GRAAG SCHITTEREN

BrainCross Mobile Events is een ervaren specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte mobiele beursstands. Met oprechte aandacht en een gedegen aanpak zorgen wij ervoor dat wij de ideale beursstand creëren waarmee u hoge ogen gooit op een vakbeurs. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.