Previous slide
Next slide

Maatwerk Roadshow Trailer

Wanneer u van plan bent een roadshow voor langere tijd in te zetten is het slim om voor een maatwerk roadshow trailer te gaan. Met onze partner maken wij het mogelijk om tot in het kleinste detail te zorgen voor een trailer die precies aansluit bij uw wensen. Alvorens we beginnen met het ontwerp inventariseren we uw wensen en behoeften om vervolgens aan de tekentafel te gaan zitten. Eenmaal alles naar wens gaan we verder in het bouw proces en wordt u meegenomen in dit totaal concept.

Maatwerk Roadshow
Trailer

Ontwerp, lease of koop uw eigen maatwerk Roadshow Trailer

Een multifunctionele marketing tool die uw klanten altijd en overal met de zelfde uniforme uitstraling bereikt.

Het nieuwe normaal van deze tijd waar een beurs de standaard was, kiezen steeds meer bedrijven voor een Roadshow oplossing. Bij BrainCross Mobile Events kijken wij samen met u naar de beste oplossing en ontwerp waardoor u optimaal voorbereid zal starten aan uw Roadshow.

Laat uw zorgen compleet uit handen nemen door het onderhoud, stalling, roadshow management en operationele inzet uit te besteden aan ons als Roadshow specialist.

shimano ontwerp

Voordelen:

Procesbeschrijving

1. Brainstorm onder deskundige begeleiding met specialistisch kernteam om vast te stellen aan welke eisen en functionaliteiten de “ideale” Roadshow trailer zou moeten voldoen.
 
2. Op basis van een eerste ruw ontwerp vaststellen welke keuzes gemaakt kunnen worden om het ontwerp te vervolmaken tot iets wat perfect is.
 
3. Het tweede ontwerp op basis van zoveel mogelijk details.
 
4. Het uitwerken van het tweede ontwerp in een 3D tekening om zo goed mogelijk de werkelijkheid weer te geven.
 
5. Het uitwerken van een prijsindicatie + optionele keuzes die het totaalplaatje qua koop en of lease inzichtelijk maken.
 
6. Het inzichtelijk maken van toekomstige en flexibele updates en aanpassingen van het concept waardoor het basisconcept 8 tot 10 jaar mee kan zonder in te boeten in de kwaliteitseisen van de toekomstige en veranderende tijd
 
7. Het desgewenst doornemen en het eventueel voorstel doen mbt onderhoud, stalling, roadshow management en operationele (duurzame) inzet inclusief goed getrainde en ervaren roadshow operator/chauffeur

Gratis brochure aanvragen

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.