Klanten vinden en binden

Klanten binden aan een product of dienst is geen makkelijke opgave. Het is een uitdaging om een blijvende binding te creëren met je potentiële doelgroep. Consumenten gaan vaak af op lage prijzen, maar hoe overtuig je ze van een merk of product? En hoe zet je iemand aan tot kopen zonder daarvoor de laagste prijs aan te bieden?

Uit het onderzoek “Wat wil de nieuwe consument” geschreven door Cindy Vosters blijken bereikbaarheid, beleving en vermaak belangrijke factoren te zijn bij het motiveren tot kopen proces.

vinden en verbinden

Twee typen motivatie

Extrinsieke motivatie:
Wanneer iemand extrinsiek gemotiveerd is, wordt hij gedreven door straf en beloning.

Intrinsieke motivatie:
Wanneer iemand intrinsiek gemotiveerd is, wordt hij gedreven door zijn eigen behoeften en ambities.

Consumenten die extrinsieke beïnvloed worden, worden gemotiveerd door prijsacties. Intrinsiek gemotiveerde mensen zijn daar in tegen meer op zoek naar klantenbinding, beleving en emotie. Prijsacties helpen niet bij het binden van klanten maar heeft effect op het korte termijngedrag. terwijl persoonlijke aandacht, klantbeleving en emotie meer effect op de langere termijn hebben.

Ben je dus op zoek naar een langere termijn relatie en binding met klanten? Zorg dan dat je inspeelt op de intrinsieke motivatie, persoonlijke aandacht, klantbeleving en emotie.

Roadshow als intrinsieke motivatie tool.

Hoe krijg je binding met klanten en bouw je aan een lange termijn relatie? Braincross Mobile Events helpt en ontzorgt hierin. Als Roadshow specialist zijn wij experts op het creëren van een onvergetelijke totaalbeleving. Dit doen wij bijvoorbeeld voor de retailer met producten die passen in een pop-up-store maar ook voor de machinefabrikant die ondersteunt wil worden bij het promoten en live demonstreren van zijn machines.

Beavertail: machine transport en promotie als extra service

– Middels onze exclusieve samenwerking met Kennis Transport & Logistics kunnen wij tevens zorgen voor uw machine promotie en demonstratie met het Beavertail concept.

– State of the art modulair naar klantwens op te bouwen en in te richten Roadshow trailer.

– Via geïntegreerde en in eigen huisstijl ontworpen Event Webpagina de mogelijkheid om vooraf, tijdens en na de Roadshow te communiceren met je doelgroep.

– De betreffende Event Webpagina biedt tevens de mogelijkheid de Roadshow via GPS track & trace te kunnen volgen en naar de Roadshow toe te navigeren.

– Via Geofencing heten wij uw klanten binnen een van te voren afgesproken afstand van de Roadshow namens u digitaal welkom via de mobiele telefoon.

– Met onze digitale ticket & leadgeneratie die voldoet aan de laatste privacywetgeving verzamelen wij van alle deelnemers gegevens. Deze gegevens zullen we aanleveren in een overzichtelijk format voor klant contact na het event.

Bekijk hier ook onze Machine transport pagina

Hoe vind en bind jij je klanten? Laat het ons met een reactie hieronder weten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *