Garantie tot groei

Paul en Jop de Ridder zijn de oprichters en eigenaren van BrainCross Mobile Events BV. Paul is jarenlang werkzaam in de Transport & logistiek en bedenker van verschillende business modellen, concepten en uitvinder van verschillende gepatenteerde transport oplossingen. Jop heeft een passie voor commercie, marketing en grafische vormgeving.

De kick van iets nieuws en onderscheidends verzinnen, eventueel patenteren, commercieel in de markt zetten en dit verder door ontwikkelen heeft hun grote interesse. Paul zijn motto hierbij is: “Passie in het creëren en verbinden van innovators”. Zijn jarenlang opgedane ervaring en fascinatie voor innovaties hebben hem en Jop ertoe gezet na te denken over een onderscheidend en meetbaar Roadshow concept. Na nachtenlange discussies hebben we onze ideeën in BrainCross Mobile Events vorm kunnen geven.

Garantie tot groei

Paul de Ridder

Jop de Ridder

Dit heeft uiteindelijk geleid tot de volgende onderscheidende punten:

 • State of the art modulair naar klantwens op te bouwen en in te richten Roadshow trailer.
 • Via geïntegreerde en in eigen huisstijl ontworpen Event Webpagina de mogelijkheid om vooraf, tijdens en na de Roadshow te communiceren met uw doelgroep.
 • De betreffende Event Webpagina biedt tevens de mogelijkheid de Roadshow via GPS track & trace te kunnen volgen en naar de Roadshow toe te navigeren.
 • Via Geofencing heten wij uw klanten binnen een van te voren afgesproken afstand van de Roadshow digitaal welkom via de mobiele telefoon.
 • Met onze digitale ticket & leadgeneratie die voldoet aan de laatste privacywetgeving verzamelen wij van alle deelnemers gegevens. Deze gegevens zullen we aanleveren in een overzichtelijk format voor klantcontact na het event.
 • Middels onze exclusieve samenwerking met Kennis Transport & Logistics kunnen wij tevens zorgen voor uw machine promotie en demonstratie met het Beavertail concept.

Wil jij als marketingverantwoordelijke het hulpmiddel voor groei? Zet dan één van onze onderscheidende Roadshow concepten gericht in. BrainCross Mobile Events het gouden ei als marketingtool voor groei.

kijk op onze mobiele marketing pagina en lees meer over manieren en garanties voor groei in onze blog:

Bitsing, garantie voor groei

Omzet, groei en rendement met een gegarandeerd resultaat.

Met dit boek in handen heb je de garantie dat je doelen realiseert.
Aan de hand van zeven revolutionaire stappen helpt BITSing je deze doelen te bereiken:

 • formuleer je meest essentiële doel
 • maak de juiste keuzes en focus op basis van harde feiten
 • ontdek het ‘gouden ei’, waarmee je onverslaanbaar bent
 • leer de acties om je hele doelgroep te mobiliseren
 • wordt effectief
 • voorspel de resultaten en rendementen van je acties
 • waarborg de continuïteit van je organisatie

BITSing is toepasbaar op elke organisatie

Shell International
Sven Kramer, Senior Lead Strategy & Performance Management

‘BITSing is indrukwekkend in eenvoud en juistheid.’

Hewlett Packard Enterprise
Martijn Boermans, Worldwide Sales Program Manager & Competitive Attack

‘De omzet is met 168% gegroeid, nadat ik het BITSing-programma had geïmplementeerd.’

Frans de Groot is #1 bestsellerauteur en grondlegger van de BITSing-methode. Wereldwijd helpt hij organisaties en mensen succesvol hun doelen te behalen. Hij doceert BITSing in het Europese Masters Programma en aan verschillende universiteiten en hogescholen. Zijn methode wordt in Nederland gedoceerd in een erkend post-hbo-opleidingsprogramma.

De 6 stappen.

Het woord BITSER verwijst naar de zes stappen die werden toegepast

 • Stap 1: Bekendheid
 • Stap 2: Imago
 • Stap 3: Traffic
 • Stap 4: Sale
 • Stap 5: Extra-Sales
 • Stap 6: Re-sell

“Elke doelgroep, elk mens heeft met deze zes stappen te maken, ik noem ze treden. De treden zijn voor elke doelgroep gelijk, ongeacht grootte van de onderneming, branche, product of dienst. Wil je dat jouw doelgroep bij jou komt kopen, dan moet je die zes treden afwerken. Niet één of een paar, maar alle zes,” dat laatste zegt De Groot streng. “Alleen dan zal het je lukken. Iedereen zegt tegenwoordig: ‘Je moet social media inzetten’. Niks social media. Je moet goede technieken – merkbouwende technieken, gecombineerd met activerende – en salestechnieken – inzetten.”

Lees ook in dit verband: event marketing

Wat is jouw gouden ei waarmee je onverslaanbaar bent?

1 antwoord
 1. Frans de Groot
  Frans de Groot zegt:

  De Bitsing-methode is een bijzonder fenomeen. Na 25 jaar van wetenschappelijk en praktijkonderzoek blijken er ‘slechts’ zeven factoren ten grondslag te liggen aan het succesvol bereiken van doelen. Gebleken is dat deze zeven factoren alle management methodologieën bundelen. Dat is, zoals ik al schreef, bijzonder. Het is mijn missie iedereen met deze zeven principes van de Bitsing-methode te inspireren. Een paar keer per jaar geef ik de ‘befaamde’ Bitsing inspiratiesessie gratis, in Amsterdam: https://bit.ly/2rPVOXs.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *