HOSPITALITY trailer

HOSPITALITY trailer

Kwalitatief hoogwaardige hospitality van BrainCross Mobile Events richt zich op exclusief en interactief klantcontact. Hospitality is voor ons alles wat de gast ervaart binnen het mobile event. Voor de gast dient hospitality zo te zijn ingericht dat ze ondersteunend is aan dat wat uw organisatie wil uitstralen.
hospitality trailer

GEEN STANDAARD HOSPITALITY CONCEPT

Wij vinden dat elk mobile event een unieke ervaring moet zijn. Hoe creëren wij dit? Door met oprechte aandacht naar u te luisteren en in te schatten wat de specifieke inrichting moet worden die naadloos aansluit bij de verschillende doelgroepen. Wij gaan voor onvergetelijke events waarin gedrag, service en omgeving dusdanig op elkaar afgestemd zijn zodat er een optimale beleving ontstaat. Een plek waar gasten zich thuis voelen en waar gasten nog lang over zullen napraten. BrainCross Mobile Events gaat niet voor standaardconcepten, maar luistert naar uw behoeften en past hier de hospitality op aan.

HOSPITALITY VAN BRAINCROSS MOBILE EVENTS

De hospitalitymedewerkers van BrainCross Mobile Events kenmerken zich door heldere communicatie en representativiteit. Zij zijn continu bezig om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Zij stellen alles in het werk om het de gast zo aangenaam mogelijk te maken. Hospitality is voor ons alles wat de gast ervaart voor, tijdens en na het event: de uitnodiging per e-mail, het unieke Track & Trace systeem, digital loyalty, interactieve klantcommunicatie, inspirerende mobile events op maat, gastvrije ontvangstruimten, smaakvolle catering en het persoonlijke afscheid. Met zorg ontwikkelen wij in een korte tijd moderne hospitality trailers. De breed inzetbare ‘expandable’ trailers zijn ware eyecatchers op uw event.
Unieke eigenschappen van de expandable hospitality trailer:
Benieuwd naar de mogelijkheden van een hospitality trailer? Neem gerust eens contact met ons op!
hospitality trailer

BRAINCROSS MOBILE EVENTS LAAT U GRAAG SCHITTEREN

BrainCross Mobile Events is een ervaren specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte mobiele beursstands. Met oprechte aandacht en een gedegen aanpak zorgen wij ervoor dat wij de ideale beursstand creëren waarmee u hoge ogen gooit op een vakbeurs. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Brand, Connect & Expand

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.