Nieuws

BrainCross Mobile Events is een exclusieve samenwerking aan gegaan met B Concept Group in Thailand.

Middels deze samenwerking worden jarenlange ervaring en expertise op roadshow en marketing gebied geografisch verder uitgebreid van Europa naar ook Azië.

De samenwerking is op een organische manier tot stand gekomen vanuit een klantvraag.

Het complete roadshow concept wordt door middel van innovatieve en verscheepbare &
uitschuifbare mobiele units in Nederland voorbereid, (opties/keuze: 25ft, 30ft en 44ft) waarna deze verscheept worden naar elk gewenst land in Azië.

William Kuipers: B Concept Group “In Azië wordt de gehele operatie verder lokaal per land overgenomen en gemanaged”.

Paul de Ridder: BrainCross Mobile Events “Op deze manier bieden wij multinationals een eenduidig roadshow marketing totaalconcept voor zowel Europa als in Azië”. “De eerste meerjarige deal is rond, en we verwachten dat spoedig meerdere multinationals zullen volgen”.

Roadshow Marketing Brengt Consumenten en Merken Dichterbij in Azië en Europa

Breda, Nederland, Bangkok, Thailand, 30 mei 2022: Met een steeds veranderend  marketinglandschap in het “nieuwe normaal”, hebben Braincross Mobile Events in Nederland en  B-Concept Media Entertainment Group in Thailand continenten doorkruist om roadshow concepten  aan te bieden. 

Beide bedrijven hebben een aanzienlijke portfolio opgebouwd in een snel veranderende  marketingindustrie waar data, technologie, innovatie en creativiteit hand in hand gaan. 

BrainCross heeft mobiele, inspirerende en interactieve roadshow-marketing uitgevoerd voor  merkpartners, waaronder Callebaut, Huawei, Shell, Interfood, Unilever en Dentsply Sirona. De slogan: “What’s Next”, heeft nu nog meer impact op het marketingleven van vandaag. 

Volgens Paul de Ridder van Braincross; “biedt de onderlinge samenwerking tussen BrainCross en  B-Concept een geavanceerde end-to-end roadshow-marketingoplossing voor Europa en Azië”. 

B-Concept Media Entertainment Group heeft digitale marketing, brand activaties, evenementen,  marketing en registraties uitgevoerd voor verschillende blue-chip-, merk-, overheid-, horeca-, reis- en  bureaupartners. Het bedrijf heeft een indrukwekkend klantenbestand en is een voorkeurspartner voor  indrukwekkende partners en locaties. 

Marc Van den Sanden, Director of Events bij B-Concept Media Entertainment Group, is het met Paul  eens en voegt eraan toe: “Naast de uitvoering, biedt onze voetafdruk al meer dan 20 jaar on-the ground expertise in marketing concepten, creatieve branding, evenementen, logistiek, story-telling,  technologieën en succesvolle uitvoering in diverse markten“. 

Het consumentengedrag is veranderd. We zijn het er allemaal over eens dat steeds meer  consumenten zijn overgestapt van fysiek winkelen naar online inkopen wanneer het uitkomt.  

Wachten tot consumenten een fysieke winkel binnenstappen, staat in onze  kindergeschiedenisboeken. Het laat marketeers vaak nadenken over hoe ze deze personen kunnen  bereiken, hun merkverhalen kunnen delen en de verkoop of betrokkenheid kunnen vergroten.

mobiele trainingsruimte

B-Concept en Braincross creëren nu samen roadshowmarketing en semi-permanente oplossingen  waar merken toegang hebben tot een portfolio van fantastische manieren hun merk te activeren. Creatieve concepten voor marketing doelstellingen die goed verteld verhalen delen. 

Mobiele Roadshow Marketing is de ideale oplossing voor elk merk. Het product helpt nieuwe markten  te openen of merkbekendheid op te bouwen in elk gewenst land in Europa en Azië. 

Een wereldwijd merk begreep het belang en creëerde een roadshow van 18 maanden in meerdere  landen in Europa, gevolgd door de tweede etappe van de tour in Azië voor een eenzelfde periode. Uw  roadshow kan een campagne presenteren die alles omvat, van creatief concept, branding, interieur,  logistiek en trailer, media en promotie, storytelling en digitale inhoud en gegevensverzameling, plus  een programma met een lokale twist. 

Over B-Concept Media Entertainment Group 

B-Concept Media Entertainment Group is een meermaals bekroond, in Bangkok gevestigd media-,  entertainment- en technologiebedrijf sinds 2005, dat digitale en fysieke activeringen, evenementen,  marketing en registraties beheert en uitvoert voor wereldwijde en regionale bluechip, merk,  gastvrijheid, reizen en agentschappen. 

Over BrainCross Mobile Events 

BrainCross Mobile Events verbindt merken met innovatieve roadshow oplossingen, semipermanente beursstands en hospitality-oplossingen, gebrand en ingericht naar uw specifieke wensen. Onze  slogan: “Brand, Connect, Expand” is hierin leidend. 

Meer weten over activatie en Roadshow marketing? We zijn er om u te helpen het resultaat te bouwen  dat uw merk verdient. Voor meer informatie over dit persbericht, neem contact op met  press@bconceptgroup.com of info@brain-cross.com . Voor een offerte aanvraag of een gratis  brochure neem contact op met een van de partners: 

B-Concept Media Entertainment Group Co., Ltd. Braincross Mobile Events BV 

9/F AIA Sathorn Tower Delprat Singel 1 11/1 South Sathorn Road, Yannawa, Sathon 4811 AM Breda Bangkok 10120, THAILAND The Netherlands 

E: sales@bconceptgroup.com E: info@brain-cross.com www.bconcept.com www.brain-cross.com