Onze blogs

Wij vertellen u graag meer over ontwikkelingen op Roadshows en Roadshow Trailer gebied. Ook geven we graag tips over het goed voorbereiden van een Roadshow

#4 exclusieve samenwerking

#3 hoe organiseer je een evenement in coronatijd

#2 Custom made trailer

#1 Huawei Roadshow

Braincross mobile events

BrainCross Mobile Events verzorgt mobiele roadshows en verplaatsbare beursstands die geheel naar eigen inzicht zijn in te richten. Wij kunnen deze voor u inrichten voor eigentijdse vergader– en kantoorruimten en uitrusten met moderne demonstratie- en communicatiemiddelen zoals interactieve whiteboards. Of zoekt u een mobiel promotieconcept, zoals een mobiele showroom, dat met een op maat gemaakte uitstraling door Europa rijdt en uw klanten verrast met een event dat zij niet snel vergeten? Wij zijn daarnaast in staat om uw wensen te vertalen in een kant-en-klaar pop up concept, zoals verrijdbare pop up stores en pop up cafés. Op al uw vragen over concept-uitvoeringen heeft BrainCross Mobile Events een pasklaar antwoord!

contact

braincross mobile events

BrainCross Mobile Events zorgt voor de juiste mix tussen on- en offline marketing wat voor een hoogstaand, interactief en exclusief klantcontact zorgt.